Merksem

Nationale Reserven verliezen

Nationale reserven : Verlies op Bornem !!

 

Voetballen op een zaterdagmiddag , dat was alweer een tijdje geleden voor ons team . Bornem was de bestemming . Een ploeg die geen al te best seizoen doormaakt . Wij stonden daar weer met een ultrajong team , terwijl aan de overkant enkele kerels met meer body stonden . De omstandigheden zaten ook niet echt mee , druilerig weer en een hobbelig veld . Het eerste kwartier zijn we de betere ploeg maar tegen alle verwachtingen in scoort de thuisploeg met een razendsnelle counter . 1 – 0 . We hebben nog tijd om dit recht te zetten maar dan zal er van onze kant toch iets meer inzet en strijdlust moeten zijn . Bornem verdedigt met hand en tand hun voorsprong . Ze gaan af en toe over de schreef maar de scheidsrechter staat erbij en kijkt ernaar .

 

Ook in de tweede helft mag de thuisploeg zijn irritant spelletje verder spelen , tijd rekken of het balletje weg tikken en potige fouten maken zonder dat de ref in grijpt .We proberen met schoten vanuit de tweede lijn , echter zonder succes . Het blijft bij de 1 – 0 zege voor Bornem en dat het verschil niet groter is geworden daar mogen we vooral Kevin dankbaar voor zijn . Een zuur verlies maar dat hoort bij het groeiproces van een voetballer . Een weekje rust en dan weer op vrijdag tegen Lyra – Lierse .

 

 

 

City Pirates : Kevin Delbaen, Benton De Maeyer , Max Rijsheuvels , Ilias Bachar ,Yerai Politt , Brent Mantels , Mohamed Loukili , Jason Punt (60′ Kenneth Ugoh) , Bram Maes (65′ Jay Van Der Jonckheyd ) , Zakaria Kacem (85′ Marouane Ajouaou) , Imrane Achalhi (37 ‘Musa Kamara)

 

Leo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*