Merksem

Nationale Reserven winnen op de valreep

Nationale reserven : Op de valreep !!

 

Door omstandigheden , kwetsuren en schorsingen , zaten we vanavond met een onuitgegeven selectie . Veel jonge gezichten die mochten komen proeven van het stapje hoger . Onze bezoekers uit Turnhout hadden ook gekozen voor de jeugd . Vanaf het wedstrijdbegin barst het jong geweld los . In de eerste vijf minuten hebben wij al twee goede mogelijkheden en Turnhout test de paraatheid van Kevin al eens . We zijn wel dominanter dan onze tegenstrever en dat levert resultaat op in de 15de minuut . Ilias zet voor vanop links , Musa kegelt de bal op de lat maar Brent VDW tikt de terugkaatser binnen . 1 – 0 . Daar blijft het de eerste helft bij , beide ploegen hebben veel moeite om nog tot een succesvolle aanval te komen .

 

Turnhout komt scherper uit de kleedkamer bij het begin van de tweede helft . Dat resulteert in de gelijkmaker in de 67ste minuut . Er gaat wel een foutje aan vooraf maar de scheidsrechter ziet er geen graten in . 1 – 1. We moeten een tandje bij steken maar toch alert blijven achterin . We proberen met afstandsschoten de Turnhoutse keeper in verlegenheid te brengen . Als we stilaan denken dat deze wedstrijd op een gelijkspel gaat eindigen gaat in de 87ste minuut Fathi zijn kans en via de paal komen we op voorsprong . 2 – 1. Nog enkele minuten stand houden en geen domme dingen doen . Dat laatste doen we wel en in de slotminuut krijgt Turnhout op de rand van de zestien nog een vrije trap . Staalhard belandt het leder op de paal . Enkele tellen later is de zege dan toch binnen . Volgende week spelen we op zaterdag in Bornem .

 

 

City Pirates : Kevin Delbaen, Brent Van De Wyer (80’Jay Van Der Jonckheyd) Benton De Maeyer , Max Rijsheuvels ,Musa Kamara, Ilias Bachar (65′ Josias Ongombe),Yerai Politt ,Nathan Piedfort (46’Bram Maes),Brent Mantels , Mohamed Loukili , Jason Punt (55′ Fathi Mokhtari

 

Leo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*