Eerste Ploeg

City Pirates verliest met 0-4 – met beelden

De eerste kans van de wedstrijd was voor Fall, een slecht weggewerkte corner kwam voor zijn voeten, maar de keeper van Heur Tongeren was goed uitgekomen. Heur-Tongeren was vooral gevaarlijk met enkele verraderlijke voorzetten.
Op minuut 20 werd het 0-1. Camara zette zich goed door en schoof de bal naast Schrauwen.
Een kwartier later scoorde Fall de 1-1, maar hij werd terecht teruggefloten wegens buitenspel. Meteen erna maakte Legenvre er 0-2 van. Schrauwen sprong eerst in de voeten van Camara, maar de bal kwam bij Legenvre uit die van dichtbij scoorde.

McMillen en Ernst bleven in de kleedkamer. Sefiani en El Jattari vervingen hen. City Pirates probeerde wel in de tweede helft, maar het ontbrak aan de nodige precisie of geluk in de laatste pass. El Jattari had de grootste kans met een lob die net over ging.
In minuut 84 had Heur-Tongeren dan het geluk dat Schrauwen bij een diepe pass de bal tegen de aanvaller aantrapte. Hij kon er simpelweg 0-3 van maken. In de slotminuut werd het 0-4 via Weckx.

Zo lijdt City Pirates een overdreven zware nederlaag, en springt Heur Tongeren over de Piraten naar de tweede plaats.

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*