Merksem

Reserven houden de punten thuis

Nationale reserven : Puntjes thuis gehouden !!

Voor vanavond een subtopper op het programma , het nummer vijf Hoogstraten tegen wij het nummer zes in de rangschikking . De wedstrijd zit lang op slot , beide ploegen zijn naarstig op zoek naar de zwakke plek van de tegenstander . Buiten enkele afzwaaiende afstandsschoten en hoekschoppen valt er niet veel te beleven . Spannend blijft het wel . Op een zevental minuten voor de rust doorbreekt Brent VDW deze spanning .Hij begint aan een solo ,zet een man of drie opzij en de 1 – 0 is een feit . Als Hoogstraten is maar net bekomen van deze opdoffer of Alex haalt de trekker over .Vanop 25 meter knalt hij de bal onhoudbaar in de winkelhaak . 2 – 0.

De tweede helft begint iets minder gunstig voor ons , we krijgen al een direct een penalty tegen na handspel . Hoogstraten komt dichterbij . 2 – 1 . De bezoekers geloven weer in .hun kansen . Na een kwartier wordt het wat minder en dit is het signaal voor ons om een tandje bij te steken . Kenneth onderschept de bal op het middenveld en vindt Boro die vanop de rand van de zestien keihard binnen trapt .3 – 1. Hoogstraten reageert nog eens met een counter maar Kevin staat pal. Als er nog een minuut of tien te spelen is maken we het helemaal af . Levi stuurt Kenneth weg en met een lage schuiver is het lot van de roodwitte bezoekers helemaal beslecht . Knappe zege . Volgende week een uitwedstrijd op Stekene .

City Pirates : Kevin Delbaen, Brent Van De Wyer , Alex Moreira , Benton De Maeyer , Boro Misovic , Zakaria Kacem , Yerai Politt (46′ Kenneth Ugoh ), Bangali Kromah ,Imrane Achalhi (83′ Musa Kamara), Max Rijsheuvels (85’Ilias El Moukthari), Brent Mantels( 65′ Levi Ryckaert)

Leo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*