Merksem

Nationale Reserven winnen op Sint-Lenaarts

Nationale reserven : Winst op Sint Lenaarts !!

Voor onze wedstrijd van vanavond moesten we niet eens zo ver zijn ,Sint Lenaarts was de bestemming .Voor sommigen heerst nog steeds de examenkoorts maar de voorbije weken bleek dat geen nadeel te zijn .We beginnen eerder plat aan de wedstrijd , na zeven minuten zijn we niet geconcentreerd genoeg bij een vrije trap en de thuisploeg profiteert daarvan om op voorsprong te komen . 1 – 0 .Dat hadden we niet zien aankomen en het wordt nog erger , na vijftien minuten komt daar nog eens een strafschop bovenop na handspel .Die wordt keurig omgezet en de bordjes komen op een 2 – 0 achterstand te staan . Jurgen zet enkele pionnen op een andere plaats en we beginnen eindelijk naar behoren te voetballen . In de 19de minuut wordt er voor ons een penalty gefloten  eveneens voor handspel . Alex , onze penaltyspecialist ,schiet hem keihard in de linker benedenhoek . 2 – 1. Een teken om nog een tandje bij te steken . Dat resulteert nog eens in een penalty in de 37ste minuut , weer voor hands in de zestien . Alex klaart de klus weer in dezelfde hoek en met een 2 – 2 stand gaan we rusten .

 

We beginnen de tweede helft beter dan de eerste en na zeven minuten wordt na een afgeweerde corner Yerai gelanceerd vanop eigen helft . Hij houdt zijn tegenstander af en kan zijn actie succesvol afronden . 2 – 3 . De sfeer wordt iets bitsiger maar echt in grote problemen komen we niet meer tegen een thuisploeg die overhaast te werk gaat . We keren weer met een zege richting Merksem . Volgend weekend geen competitie en dan volgen er twee lastige wedstrijden , thuis tegen Hoogstraten en vervolgens uit naar Stekene .

City Pirates : Jelle De Schoenmaeker, Brent Van De Wyer , Alex Moreira , Benton De Maeyer , Boro Misovic , Zakaria Kacem , Yerai Politt , Bangali Kromah (58’Bill Mogue ) ,Imrane Achalhi (70’Musa Kamara), Erik Pacheco , Jerry Oppong , Nathan Piedfort

 

Leo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*