Merksem

Reserven houden Berchem in bedwang

Nationale reserven : Gelijk tegen de leider !!

Na onze succesvolle reeks van vijf overwinningen op rij kregen we leider Berchem op bezoek . Er ontbraken nog enkele jongens wegens examens maar dat mocht geen excuus zijn om er niet vol tegen aan te gaan . Vanaf de aftrap is het Berchem direct menens , de man in balbezit wordt stevig onder druk gezet . We proberen er voetballend uit te komen en dat lukt ook een aantal keer . Twee ploegen die mekaar in evenwicht houden gedurende de eerste helft leidt dan ook naar een 0 – 0 ruststand .

Als de tweede helft net begonnen is krijgt Berchem een strafschop . De scheidsrechter heeft handspel gezien in de grote rechthoek . Een slechter begin kunnen we niet hebben maar dat is buiten Kevin gerekend , hij haalt de penalty uit de linkerhoek . We vatten weer moed maar als we vijf minuten verder zijn komt Berchem toch op voorsprong . 0 – 1. We zullen een tandje moeten bij steken . In de 62ste minuut krijgen we ook een penalty na een duwfout . Alex klaart de klus . 1 – 1. Vanaf dan neemt de spanning nog meer toe . Beide ploegen hebben nog mogelijkheden . Op tien minuten van het einde haalt Kevin nog een pegel uit zijn doel en direct daarna aan de overkant treft Zakaria de lat . Uiteindelijk wordt er afgefloten en beide ploegen zijn tevreden met de uitslag . Volgende vrijdag spelen we op Sint Lenaarts .

City Pirates : Kevin Delbaen , Brent Van De Wyer (50′ Kenneth Ugoh ) ,Alex Moreira , Benton De Maeyer , Boro Misovic (90’Ilias Bachar ), Zakaria Kacem , Yerai Politt (66’Musa Kamara) ,Bangali Kromah , Imrane Achalhi (85′ Ilias El Moukthari ), Erik Pacheco , Jerry Oppong

 

Leo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*