Merksem

Nationale Reserven winnen 5de maal op rij!

Nationale reserven : Vijfde zege op rij !!

Verandering van jaar en voor de verandering voetballen op een maandagavond . Ook in volle examenperiode voor onze studenten .Dat betekende ook dat we met een nog jongere selectie op stap waren dan anders . Ook in Temse , want daar moesten we zijn , hadden ze dat probleem . Dus twee jonge ploegen tegen mekaar . Vanaf de aftrap zijn we de betere ploeg . Na zeven minuten mogen we een vrije trap nemen vanop links , Zakaria dropt hem aan de eerste paal en Boro frommelt hem binnen . 0 – 1. We krijgen nog enkele mogelijkheden tegen een tegenstander die de eerste helft geen enkele mogelijkheid bij mekaar voetbalt .

In de tweede helft verandert het spelbeeld niet , maar in de aanvangsfase loopt er bij de laatste pass altijd wel iets mis of hebben we pech bij de afwerking . Paal en lat en een uitstekende thuisdoelman houden het voorlopig op 0 – 1 . Als het laatste kwartier al bezig is breken we razendsnel uit . Benton stuurt Sefiani op pad en die houdt het overzicht en Yerai werkt knap af . Oef !! 0 – 2. Dat lijkt hier gewonnen spel maar vijf minuten voor tijd komt Temse op 1 – 2. Bijna loopt het nog slecht af in de slotminuut gaat een schot van een Temsespeler maar nipt naast , het zou erg geweest zijn dat je een zege nog op deze manier zou moeten afgeven . 15 op 15 , een knappe reeks . Op vrijdag komt leider Berchem op bezoek.

City Pirates :  Yens Verheyen , Brent Van De Wyer , Alex Moreira , Senne Vanmarcke , Benton De Maeyer , Boro Misovic , Zakaria Kacem ( 65′ Kenneth Ugoh ) , Yerai Politt , Bangali Kromah , Musa Kamara , Mo Sefiani ( 80′ Ilias El Moukthari )

Leo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*