Merksem

Nationale Reserven boeken nipte winst

Nationale reserven : Nipte winst !!

 

Onze laatste wedstrijd voor de winterstop , een streekderby tegen Cappellen . Na drie overwinningen op rij , hoopten we natuurlijk weer op winst. De wedstrijd begint met een voorzichtig aftasten langs beide kanten . Om eerlijk te zijn is er nauwelijks iets te zien tijdens de eerste helft en we gaan dan ook rusten met een 0 – 0 score .

 

We beginnen de tweede helft met iets meer ” schwung ” en Cappellen steekt ook een tandje bij . Toch is het wachten tot de 65ste minuut voor dat er enige opwinding ontstaat Onze doelman Jelle stopt een bezoekende aanvaller net voor de grote rechthoek foutief af . Rood !! is het harde verdict van de scheidsrechter . Omdat we geen reservedoelman op de bank hebben zitten trekt Marko de handschoenen aan . Nauwelijks één minuut later mogen we vanop links een vrije trap nemen. Yerai stuurt hem over alles en iedereen heen ,behalve over Zakaria die de bal aan de tweede paal binnen legt . 1 – 0. We krijgen nog een paar moeilijke momenten en knokken om deze voorsprong te behouden . Het laatste spannende moment speelt zich af in de slotminuut . Cappellen mag op een goeie 20 meter voor ons doel nog een vrije trap nemen . Marko , (die onze club gaat verlaten ) neemt afscheid door de schuiver uit de linkerbenedenhoek te halen . Dan klinkt het verlossende fluitsignaal . Zonder de andere spelers tekort te doen is Marko de held van de avond . Met een 12 op 12 gaan we 2020 tegemoet .

 

 

City Pirates : Jelle De Schoenmaeker , Brent Van De Wyer , Marko Miovic , Bill Mogue (60′ Benton De Maeyer), Max Rijsheuvels ,Zakaria Kacem ,Yerai Pollitt (80′ Ilias Bachar ), Musa Kamara (66′ Mohamed Loukili ), Brent Mantels , Levi Ryckaert ( 52′ Ilias El Moukthari ), Bangali Kromah

 

Leo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*