Eerste Ploeg

1-3!

Het is gebeurd! City Pirates won op het veld van Turnhout.

In de eerste helft waren de Piraten de betere ploeg, maar zette Turnhout ons een hak door met een afgeweken schot toch op 1-0 te komen.
Gelukkig kon Arne Verboven de 1-1 tegen de netten koppen. 1-1 bij rust.

In de tweede helft zagen we een ander spelbeeld. Turnhout was de eerste 25 minuten de betere ploeg en dit resulteerde in onder meer 2 grote kansen waarvan 1 tegen de lat ging. Na minuut 70 namen de Pirates terug de match in handen en het was wederom Verboven die op corner er 1-2 van maakte. In de laatste minuut nam Fall alle twijfels weg en zo kan City Pirates met een derde plaats de winterstop in duiken. De Piraten waren de enige ploeg uit de top 4 die won.

Op 4 januari starten we terug met de thuiswedstrijd tegen KVK Wellen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*