Merksem

Reserven winnen vlot van Vosselaar

Nationale reserven : Vosselaar een maatje te klein !!

 

Onze gasten van vanavond , de tweede uit de rangschikking, Vosselaar . Het verleden leert ons dat duels tegen deze ploeg steeds pittige wedstrijden opleverde . Gedreven door een stevige rugwind grijpen ze ons direkt bij het nekvel . Even deze stormloop doorstaan en dan zien we wel . Dat lijkt anders uit te pakken want in de zevende minuut krijgen we een penalty tegen . Gelukkig voor ons kiest Jelle de goede hoek en behoedt ons voor een achterstand .Beukend tegen de wind in proberen we ook voor gevaar te zorgen . Na een twintigtal minuten komen de bezoekers op voorsprong . 0 – 1. Als we een half uur gespeeld hebben acht Boro zijn moment gekomen , vanuit een scherpe hoek schiet hij de gelijkmaker binnen .1 – 1.Er is evenwicht in de wedstrijd maar we willen meer , op vijf minuten voor de rust haalt Boro krachtig uit vanop de rand van de zestien en de 2 – 1 staat op het bord .Vosselaar is even van slag en net voor de pauze mag Alex een vrijschop nemen vanop twintig meter , de keeper gaat niet helemaal vrijuit en de 3 – 1 staat op het bord .

 

Tijdens de tweede helft probeert Vosselaar er alles aan om dichterbij te komen . We staan gegroepeerd en geconcentreerd te spelen .Het duurt tot in de 65ste minuut voor ze een kans creëren maar Jelle haalt de kopbal uit de hoek . Wij krijgen ook mogelijkheden en in de 70ste minuut counteren we razendsnel en Boro maakt zijn derde van de avond . 4 – 1 . Knappe prestatie van heel het team . Volgende week , de eerste wedstrijd van de terugronde , thuis tegen Cappellen .

 

City Pirates : Jelle De Schoenmaeker , Brent Van De Wyer , Alex Moreira , Marko Miovic (60′ Levi Ryckaert), Bill Mogue , Boro Misovic (82′ Ilias Bachar) , Max Rijsheuvels ,Zakaria Kacem ,Yerai Pollitt (70′ Benton De Maeyer ),Musa Kamara (75′ Ilias El Moukthari ), Brent Mantels

 

Leo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*