Merksem

Reserven boeken vlotte overwinning

 Nationale Reserven  : Makkelijke zege !!

Weer eens op pad langs de “expressweg “ , onze stop lag vanavond in Melsele meer bepaald bij het plaatselijke Svelta . Op papier zou dit een haalbare kaart moeten zijn , zeker na onze ruime zege van de week voordien . Langs onze kant ontbraken er wel enkele vaste pionnen maar dat bood anderzijds ook  kansen aan andere jongens . De thuisploeg begint furieus aan de wedstrijd , ze creëren enkele kansjes maar die leverde geen gevaar op voor onze doelman , Kevin . Na deze openingsronde nemen wij het stilaan over en na een dikke tien minuten is het Erik die aan een rush begint op de linkerflank en op het gepaste moment Zakaria bedient . Die haalt van buiten de zestien uit met een heerlijke krul en de 0 – 1 is een feit . Nauwelijks een minuut later wordt de stand verdubbeld naar  0 – 2 . Op de rechterflank zet Brent VDW zich krachtig door en geeft de thuisgoallie het nakijken met een harde pegel  . Svelta kan op geen enkel moment nog voor dreiging zorgen . In de 22ste minuut komen we zelfs op 0 – 3 als Yerai vanop links Musa bereikt in het stafschopgebied , die houdt enkele mannetjes af , en geeft Brent VDW de mogelijkheid om zijn tweede te scoren . De stand had nog hoger kunnen oplopen maar met deze tussenstand gaan we de rust in .

Bij het begin van de tweede helft komt Melsele iets feller uit de hoek komen en naar mijn mening hadden ze een penalty verdiend na een overtreding van Bangali . De scheidsrechter die soms iets te ver van het gebeuren stond wuift het protest van de thuisploeg weg . We scheppen nog wel enkele kansen maar onze voorsprong vergroten zit er niet meer in . De thuisploeg Svelta dreigt nog één keer maar de hand van Kevin en de doelpaal verhinderen dat ze scoren . Volgende vrijdag spelen we thuis tegen Vosselaar , altijd een tegenstander waar we het lastig tegen hebben , maar misschien geeft de recente zes op zes ons een extra zetje .

 

City Pirates :

Kevin Delbaen , Musa Kamara ,  Yerai Pollit  , Bangali Kromah , Alex Moreira ( 61’Ilias El Moukhtari)  , Brent Mantels  , Zakaria Kacem  , Max Rijsheuvels (46’ Levi Ryckaert ), Brent Van De Wyer (70’ Mohamed Loukili ), Erik Pacheco , Marko Miovic

Leo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*