Merksem

Nationale Reserven winnen ruim

 Nationale Reserven  : Ruime zege!!

Geen competitie vorige week , dus tijd om de hoofden weer allemaal in dezelfde richting te laten wijzen en de vizieren terug op scherp te stellen . Dit zou dan allemaal tezamen moeten komen op het veld van Zelzate . Om eerlijk te zijn hadden we nog eens nood aan een goed resultaat . Als we de staat van het terrein zagen dan zou het vooral van onze inzet afhangen om hier een gunstig resultaat weg te halen .Die inzet is al vanaf minuut één aanwezig , we trappen af en Musa stuurt Boro al op weg naar nummer één . 0 – 1 . Dat hebben we de voorbije weken ook al eens gehad maar is geen garantie voor een zege . Dus focus blijven houden en proberen zo goed mogelijk te voetballen op deze veredelde akker . Dat lijkt te lukken want in de 12de minuut loopt Imrane het lijntje af en zijn voorzet wordt aan de tweede paal binnen getikt door Yerai . 0 – 2 . We zijn beter dan Zelzate dat op het half uur toch dichterbij komt , we staan na een vrije trap niet allemaal goed op te letten  1 – 2 . De rust wordt bereikt met een  1 – 3 voorsprong , weer door voorbereidend werk van Imrane en Musa als afwerker .

Tijdens de tweede helft komen we niet meer in de problemen , de thuisploeg vertoont veel goede wil maar ook niet meer dan dat .We maken het verschil nog groter , in de 53ste minuut scoort Boro zijn tweede , weer op assist van Imrane. 1 – 4 .De ganse ploeg blijft zijn taken naar behoren uitvoeren , op het uur belandt een uittrap van Kevin tot bij Musa  die ook zijn tweede van de avond maakt .1 – 5 . Om het feestje compleet te maken is het Alex die op een onorthodoxe wijze nummer zes tegen de Zelzaatse netten legt . 1 – 6 .Het was misschien niet de sterkste tegenstander uit onze reeks maar misschien geeft ons dat een “boost” om ons weer te lanceren . Volgende week terug langs de “expressweg” , dit keer minder ver , Melsele is onze bestemming .

 

City Pirates :

Kevin Delbaen , Musa Kamara ,  Yerai Pollit (52’ Bill Mogue) , Imrane Achalhi (61’Ilias El Moukhtari) , Bangali Kromah ,  Levi Ryckaert , Alex Moreira  , Boro Misovic (67’Ilias Bachar)  , Brent Mantels  , Zakaria Kacem  , Max Rijsheuvels

Leo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*