Merksem

Nationale reserven maken kansen niet af

 Nationale Reserven  : Kansen weer niet afgemaakt !!

Een wedstrijd kan niet beter beginnen dan onze wedstrijd op het veld van Zwarte Leeuw . We mogen aftrappen en spelen de bal diep , een thuisverdediger onderschept de bal en speelt terug op zijn doelman . Die is duidelijk niet goed opgewarmd en trapt naast het leder , Boro is bij de pinken en legt hem tegen de Rijkevorselse netten . Na minder dan één minuut staan we op voorsprong . 0 – 1 . De leeuwkes moeten daar even van bekomen en gedurende het eerste kwartier krijgen zowel Musa en Boro de kans om ons op een veilige voorsprong te zetten . Helaas , is dat niet zo en Zwarte Leeuw krijgt weer moed en in de twintigste minuut schieten ze op de lat .Tien minuten later komt Jelle gepast tussenbeide . Musa komt nog eens alleen voor de keeper maar schiet onbesuisd over . Met een krappe voorsprong gaan we de rust in .

Als de tweede helft begint dan houden we even ons hart vast , al enkele weken beginnen we iedere keer zwak aan de tweede helft. Vandaag is dat niet anders , na drie minuten wordt er slecht door ons uitverdedigd en met een afstandsschot van buiten de rechthoek komt de thuisploeg op gelijk hoogte . 1 – 1 . Onze organisatie is even zoek en de leeuwen ruiken hun kans . Op het uur weer gestuntel achterin en de 2 – 1 is een feit . Tijdens deze speelhelft krijgen we amper een fatsoenlijke aanval in mekaar gestoken . Volgende week mogen we rusten en de week daarop trekken we naar Zelzate .

City Pirates :

Jelle De Schoenmaeker, Musa Kamara (46’ Yerai Pollit) , Imrane Achalhi (64’Ilias Bachar) , Bangali Kromah ,  Brent Van De Wyer (55’Levi Ryckaert) , Alex Moreira  , Boro Misovic  , Brent Mantels , Erik Pacheco   , Zakaria Kacem (75’Ilias El Moukhtari) , Max Rijsheuvels

Leo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*