Eerste Ploeg

City Pirates wint met 1-5!

City Pirates boekte een vlotte overwinning op het veld van VK Linden.

CP nam gisteren makkelijk de maat van VK Linden. Na een corner verlengde Dreesen tot bij Kwik en de kapitein scoorde zijn 1e van het seizoen. De mooiste goal van de middag was de 2e , Sababti kwam naar binnen, zocht het samenspel met Fall en besloot enig mooi in de verre hoek. Een goal uit het tactisch boekje van de coach die Sab verrassend op 11 neerzette. Onder andere Mc Millen miste nog de kans op een geruststellende voorsprong bij de rust.
Onze Piraten kwamen niet geconcentreerd uit de kleedkamer en Linden scoorde erg snel de 1-2. Maar uitblinker Wilms serveerde de 1-3 aan Fall en de veer brak bij de tegenstander. Ernst en Lkoutbi maakten het feest compleet.
Een 4e plaats in het klassement, op naar volgende week, een thuiswedstrijd tegen Betekom !

Zaterdag spelen we thuis tegen Betekom

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*