Merksem

Nationale Reserven verliezen onverdiend

 Nationale Reserven  : Onverdiend verloren !!

Voor vanavond stond een uitwedstrijd op het programma , tegenstander Lyra Lierse . Voor de gelegenheid vond deze wedstrijd plaats in Borsbeek . Ik denk dat de thuisploeg meer kilometers moest maken dan wij , maar dit ter zijde . Een tegenstander die iets hoger dan wij gerangschikt stond , dus een pittige wedstrijd stond er sowieso op het programma . De motivatie en de wil om er iets van te maken was zeker aanwezig , na drie minuten steken we een aanval in mekaar en Boro moest het eindstation worden maar die word neergehaald in de grote backlijn . De piratenaanhang schreeuwt om een strafschop maar de ref legt de bal juist voor de zestien . Lyra reageert maar we kunnen hun aanvalsdrang onder bedwang houden tot de twaalfde minuut  , een krachtig afstandsschot uit het niets zet ons op achterstand . 1 – 0 .We kijken teleurgesteld in het rond , de betere ploeg staat op achterstand . We blijven gedurende de eerste helft de lakens uitdelen en scheppen een paar kansen maar onze afwerking staat niet op punt . Op een minuut of vijf voor de rust luiden weer de alarmbellen voor Lyra en weer is het slachtoffer Boro ,die dit keer wel duidelijk in de zestien meter neer gemaaid wordt . Iedereen , zowel mede – als tegenstander knikt instemmend dat dit een overduidelijke penalty is , slechts één man ziet het weer anders . U raadt het al , de ref legt weer de bal op de rand van de zestien . En toch moeten we zulke scheidsrechters na de wedstijd bedanken voor hun leiding ???

Ook in de tweede helft blijven we creatief voetballen , terwijl Lyra vaker voor de lange bal kiest waar ze af en toe ook wel dreigend  mee zijn . We creëren meerdere kansen maar die laatste pass of eens kijken of er een teammaat in een betere positie staat is er weer niet bij . De ene week is de andere niet en serieus teleurgesteld verlaten we Borsbeek met een cliché groter dan een huis . “ De beste ploeg wint niet altijd “ , jammer genoeg .

City Pirates :

Kevin Delbaen  , Yerai Pollit (55’Musa Kamara) , Imrane Achalhi (72’Levi Ryckaert ) , Bangali Kromah (60’ Brent Van De Wyer ) , Alex Moreira  , Boro Misovic  , Brent Mantels , Erik Pacheco   , Zakaria Kacem  , Max Rijsheuvels ,  Jerry Oppong , Ilias El Moukhtari

Leo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*