Clubleven & Evenementen

Werken Terlindenhofstraat vanaf 28/10

Na de heraanleg werden een aantal problemen vastgesteld met de kwaliteit van de nieuwe kleiklinkerverharding op het verkeersplateau in Terlindenhofstraat
en ter hoogte van de aansluiting met Speelpleinstraat.Om dit op te lossen dient aannemer Colas (VBG) de volledige kleiklinkerverharding opnieuw aan te leggen.
De werken zullen een drietal weken duren. Om de hinder te beperken zal er in twee fasen worden gewerkt.

Fase 1:
Start 28 oktober, duurtijd +/- 1,5 week
De kleiklinkerverharding in de rijbaan op het verkeersplateau wordt heraangelegd tussen huisnummer 248 en de parking. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via Bredabaan – Dr. M. Timmermanslaan en via Rodeloopstraat – Nieuwdreef. Terlindenhofstraat loopt aan beide kanten dood op de werfzone. Het kruispunt Terlindenhofstraat-Speelpleinstraat en de Speelpleinstraat blijven toegankelijk voor plaatselijk verkeer. Aangezien ook ter hoogte van de inrit wordt gewerkt, zal de parking in deze fase niet toegankelijk zijn voor wagens.
Voetgangers en fietsers kunnen de werf passeren. Enige hinder kan wel mogelijk zijn.

De parking zal niet bereikbaar zijn voor leveringen, maar de toegang van het JM blijft wel te allen tijde bereikbaar voor voetgangers en fietsers.
De rijbaan wordt opnieuw opengesteld van zodra de klinkers zich voldoende hebben vastgezet.

Fase 2:
Start: aansluitend op fase 1 (in de week van 4/11), duurtijd +/- 1,5 week De kleiklinkerverharding in de rijbaan op het verkeersplateau wordt heraangelegd tussen de inrit van de parking en huisnummer 199. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via Bredabaan – Dr. M. Timmermanslaan en via Rodeloopstraat – Nieuwdreef. Terlindenhofstraat loopt aan beide kanten dood op de werfzone. Het kruispunt Terlindenhofstraat-Speelpleinstraat is afgesloten. Speelpleinstraat loopt eveneens dood op de werf en zal bereikbaar zijn vanaf het Kroonplein. In heel de speelpleinstraat geldt een parkeerverbod om dubbelrichtingsverkeer mogelijk te maken. De parking is in deze fase opnieuw bereikbaar. Voetgangers en fietsers kunnen de werf passeren. Enige hinder kan mogelijk zijn.

De rijbaan wordt opnieuw opengesteld van zodra de klinkers zich voldoende hebben vastgezet.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*