Merksem

Nationale Reserven boeken ruime winst

 Nationale Reserven  : Ruime winst !!

Na de thuisnederlaag tegen Stekene vorige week en de week daarvoor de uitnederlaag op Hoogstraten , telkens met drie goals tegen nul werd het nog eens tijd voor een overwinning . Dit zou dan moeten gebeuren op het veld van Turnhout . De wedstrijd start niet onder het beste gesternte daar in het Turnhoutse park , na drie minuten , balverlies in het middenveld en een scoringskans voor de thuisploeg . Gelukkig voor ons dient de spits van de blauwwitten naar zijn goede voet te zoeken en zijn schot belandt op de dwarsligger .We hadden ons een beter wedstrijdbegin voorgesteld maar naarmate de minuten verstrijken komen we beter en beter in de wedstrijd .Zelfs zo goed dat we in de zestiende minuut  de leiding nemen .Brent M. stuurt Imrane op links weg en zijn voorzet wordt aan de tweede paal binnen geschoven door Zakaria . 0 – 1 . Met iets meer efficiënt te zijn had de voorsprong aan de rust zelfs groter kunnen zijn .

Iets meer drang naar voor bij het begin van de tweede helft langs Turnhoutse kant en dat resulteert in de gelijkmaker na zestig minuten . Een schot dat afgeweken wordt dwarrelt aan de tweede paal binnen . 1 – 1 . De thuisaanhang schept terug moed maar deze wordt twee minuten later al de kop ingedrukt als Imrane nog maar eens een assist verstuurt , ditmaal is Boro de afwerker . 1 – 2 . Turnhout is even de kluts kwijt en daarvan profiteren wij in de 66ste minuut door de score nog meer op te drijven . Een vrije trap van Alex wordt binnen gekopt aan de tweede paal door Max. 1 – 3 . De thuisploeg probeert de bakens te verzetten maar botst op een goed georganiseerde verdediging . We maken de klus helemaal af door nog tweemaal te scoren . Een kwartier voor tijd begint Mike aan een rush op de linkerflank en Yerai is goed gevolgd en de 1 – 4 is een feit . Vijf minuten voor het eindsignaal herhaalt Musa hetzelfde kunstje maar dan op de andere flank en Boro mag zijn tweede van de avond scoren . Met ruime 1 – 5 cijfers en een brede lach keren we terug naar Merksem.

 

City Pirates :

Jelle De Schoenmaeker , Yerai Pollit , Imrane Achalhi (68’ Musa Kamara) , Bangali Kromah (68’ Brent Van De Wyer ) , Alex Moreira ,  Marko Miovic ( 77’ Bill Mogue ) , Boro Misovic  , Brent Mantels , Erik Pacheco (63’ Mike Van Den Brande )  , Zakaria Kacem  , Max Rijsheuvels ,

Leo

2 Comments

  1. Ik wil heel graag in het team spelen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*