Clubleven & Evenementen, Dam, Dames, Deurne, Eerste Ploeg, Evenementen, G-Pirates, Linkeroever, Luchtbal, Merksem, Sociaal

#Football People Weeks: Piratenparade op 26 oktober

De Piratenparade is het grootste en het mooiste evenement van onze Piratenclub! Het is de avond waar de jeugd centraal staat. Onze jeugdspelers uit Merksem, Linkeroever, Luchtbal, Deurne en Dam trekken vanuit Bouckenborgh door de straten van Merksem. Eindpunt: onze thuisbasis, het Jef Mermansstadion. Vlaggen, muziek en dans, alles zal aanwezig zijn om er een prachtig schouwspel van te maken. Vanaf 20u zullen alle jeugdspelers als één team supporteren voor onze eerste ploeg die het opneemt tegen Zwarte Leeuw.

Dit jaar vormt de Piratenparade onderdeel van de #FootballPeople weeks van Fare Network. FARE network organiseert tussen 10 en 24 oktober de #FootballPeople weken. Met de campagne willen we discriminatie aankaarten en diversiteit vieren. Meer dan 150.000 mensen vanuit 2000 events in 60 landen zijn betrokken. Allen: supporters, clubs, spelers, vrijwilligers en organisaties strijden we tegen discriminatie en exclusie.

Samen zullen we het Piratenlied, gemaakt door SlongsJean Bosco Safari, @Guillaume Van der Stighelen en FARAO the rapper, brengen. Diversiteit is rijkdom! 💙💛

Foto’s van vorig jaar vinden jullie hier: Album Piratenparade

Aftermovies vinden jullie hier:

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*