Merksem

Nationale Reserven verliezen van Hoogstraten

 Nationale Reserven  : Verlies op Hoogstraten !!

Op bezoek bij Hoogstraten , nooit een makkelijke opgave . Alhoewel  , gedurende het eerste wedstrijd half uur zijn beide ploegen aan mekaar gewaagd .We krijgen een goede mogelijkheid maar Boro krijgt het leer niet tussen de palen . Even later komt Hoogstraten op voorsprong met een afgeweken schot . 1 – 0 . De match kabbelt rustig verder tot aan de rust .

In het begin van de tweede helft zetten we iets meer druk en krijgen twee mogelijkheden via Badr en Brent VDW , helaas zonder resultaat .Hoogstraten reageert fel en Jelle moet enkele keren gepast tussen beide komen . De Hoogstraatse druk blijft aanhouden en één keer brengt de deklat redding voor ons . Echt goed spelen lijkt er vandaag niet echt in te zitten en een kwartier voor tijd schudt een van de Hoogstraatse aanvallers een knappe actie uit zijn schoenen en de 2 – 0 is een feit . We moeten de bittere kelk tot op de bodem ledigen want in de slotminuut belandt ook nummer drie tegen onze touwen .Eindresultaat 3 – 0 . We zullen aanstaande vrijdag uit een ander vaatje moeten tappen om de punten tegen Stekene thuis te houden .

City Pirates :

Jelle De Schoenmaeker ,Yerai Pollit (53’Ilias El Moukthari)  , Imrane Achalhi (51’Bangali Kromah), Alex Moreira ,  Marko Miovic  , Boro Misovic (53’Badr Ouakil)  , Brent Mantels (65’ Brent Van De Wyer) , Erik Pacheco  , Bill Mogue , Zakaria Kacem  , Max Rijsheuvels ,

Leo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*