Merksem

Nationale Reserven boeken nipte zege!

Nationale Reserven  : Nipt maar verdiend !!

De wedstrijd van vanavond had een speciaal gegeven . In de ploeg van St. Lenaarts stonden drie spelers die een verleden hadden bij de piraten . Ze worden vanaf dit seizoen ook getraind door Yannick , eveneens met een piratenverleden . In beide kleedkamers stonden de zenuwen strak gespannen . Blijkbaar geloofden wij er iets feller in vanaf het wedstrijdbegin dan de groengelen want in de allereerste minuut mag Alex een vrije trap nemen vanaf de linkerkant . De bal schiet door en aan de verste paal zet  Marko ons op  voorsprong . 1 – 0 .Dit hakt er even stevig in aan St .Lenaartse kant en we zijn nu duidelijk de betere ploeg die ook het nodige geduld aan de dag legt.  In de 15de minuut counteren we razendsnel . Alex zet Zakaria op pad en aan de eerste paal kan Boro afwerken . 2 – 0 . De bezoekers  spartelen tijdens de eerste helft nog wat tegen maar kunnen Yens nooit echt in verlegenheid brengen .

De tweede helft krijgen we een ander spelbeeld . Tijdens de rust kregen de mannen van St. Lenaarts een donderspeech van jewelste over zich heen . Ze zetten heel hoog druk en de man in balbezit krijgt helemaal geen tijd meer om eens rond te kijken . We hebben het daar lastig mee en in de 58ste minuut scoren ze de aansluitingstreffer na een mooie aanval .2 – 1. Soms wordt het nog erg warm voor ons doel maar anderzijds zijn we ook te slordig of te overhaast als we ten aanval trekken . De 2 – 1 blijft op het scorebord , een nipte maar verdiende zege . Aanstaande vrijdag gaan we op bezoek bij Hoogstraten .

 

City Pirates :

Yens Verheyen , Yerai Pollit (70’ Ilias El Moukthari) , Imrane Achalhi , Alex Moreira ,  Marko Miovic  , Boro Misovic (75’Musa Kamara) , Brent Mantels , Erik Pacheco  , Bill Mogue(50’Mike Van Den Brande ) , Zakaria Kacem  (55’Bangali Kromah ), Max Rijsheuvels ,

Leo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*