Eerste Ploeg

City Pirates wint de topper! – met beelden

City Pirates wint met 2-3! 💙💛

In de tweede helft kwam Beringen meer opzetten. Het kwam op gelijke hoogte na een hoekschop. Beide ploegen gingen vol voor de overwinning in een wedstrijd met veel strijd. Borges zette knap voor en Fall devieerde de bal binnen. 1-2! In de laatste minuut kwamen de Pirates op 1-3 via Wilms. In de toegevoegde tijd kreeg Beringen nog een strafschop die ze hebben omgezet: 2-3.

Een knappe overwinning voor de Pirates, die zo samen met Sint-Lenaarts op kop blijven.
Volgende zaterdag spelen we thuis tegen Houtvenne

PIRATEN OP POST

Later de beelden

City Pirates boekte vandaag een knappe 2-3 overwinning op het veld van KVK Beringen. Het was een wedstrijd op het scherpste van de snede, waarbij sommige supporters van Beringen serieus over de schreef gingen. Racisme hoort nergens thuis, en ook het voetbalveld is geen vrijgeleide om racistische zaken te uiten.
Jerry Oppong kreeg verschillende keren racistische zaken naar zijn hoofd geslingerd. De scheidsrechter richtte zich wel tot Oppong, maar liet het spel niet stilleggen.
We kunnen maar hopen dat hij het in zijn verslag opneemt.

Voetbal verbindt, en racisme heeft er absoluut geen plaats!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*