Merksem

Efficiënt Berchem wint van de reserven

 Nationale Reserven  : Efficiënter Berchem!!

Na een zege en een gelijkspel ,stond onze derde wedstrijd op het programma . Een uitwedstrijd bij Berchem , nooit een gemakkelijke opgave . Dat blijkt al vanaf het wedstrijdbegin , de aftrap is voor ons en we lijden bijna onmiddellijk balverlies en de thuisaanhang kan al juichen . 1 – 0 . Geen man overboord , we hebben nog veel tijd om dat recht te zetten . Al in de derde minuut komen we op gelijke hoogte , Marko vindt Arne op de rechterflank , die op zijn beurt Yerai vindt en die krult de bal mooi binnen . 1 – 1 . We nemen het heft in handen terwijl Berchem terug zakt maar uitpakt met vlijmscherpe counters . Dat die pijnlijk zijn ondervinden we in de 7de en de 21ste minuut , we worden tweemaal na noodlottig balverlies afgestraft . We gaan rusten bij een  3 – 1 tussenstand .

Ook in de tweede helft blijft het spelbeeld ongewijzigd , wij hebben het meeste balbezit en de thuisploeg rekent nog steeds op de tegenaanval . In de 66ste minuut hebben ze weer prijs . 4 – 1 .We drukken de tegenstander bij momenten weg maar in de zone van de waarheid ontbreekt het ons aan geluk en scherpte . De best voetballende ploeg of die het meeste balbezit heeft wint niet altijd , dat blijkt na vanavond nog maar eens het geval . Niet getreurd , aanstaande vrijdag proberen we de punten thuis te houden tegen Sint Lenaarts .

 

City Pirates :

Yens Verheyen , Yerai Pollit  , Imrane Achalhi , Alex Moreira ,  Marko Miovic (60’Bangali Kromah ) , Boro Misovic  , Brent Mantels , Erik Pacheco  , Bill Mogue , Zakaria Kacem (52’ Ilias El Moukthari ) , Max Rijsheuvels , Arne Verboven

Leo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*