Eerste Ploeg

City Pirates wint met 2-1! – beelden

City Pirates wint met 2-1!

Na een snelle, prachtige counter kon Dani Wilms de 1-0 binnenschieten. Na de 1-0 kwam de wedstrijd meer in evenwicht. Bilzerse-Waltwilder kreeg kleine kansjes. Een kwartier voor affluiten schoot een vrije trap door aan de tweede paal en kon Bilzerse gelijkmaken. Het signaal voor de Pirates om een versnelling hoger te spelen. Ahmed Sababti zorgde voor de verlossing door vanop de stip de 2-1 te maken. Bilzerse kreeg geen kansen meer, en mocht vooral blij zijn dat ze met 11 de wedstrijd uitspeelden.

Een verdiende overwinning voor City Pirates, die zo met 7 op 9 starten en mee naar de leiding klimmen.

Volgende week gaan we op bezoek bij KVK Beringen, die net als de Pirates met 7 op 9 starten

Verslag ATV: klik hier ATV

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*