Merksem

Reserven spelen gelijk

 Nationale Reserven  : Slotminuut bepaalt het resultaat !!

Onze eerste thuismatch bracht ons tegenover de bezoekers uit Temse . Zij hadden hun eerste wedstrijd gewonnen en wij ook . De wedstrijd begint met een hele lange studieronde van een half uur . Er valt niet zoveel te beleven , wij hebben meer balbezit maar we doen er niet zoveel mee . Temse dreigt ook niet . Langs beide kanten wat afzwaaiende afstandsschoten of schoten waar de doelmannen geen problemen mee hebben . In de 32ste minuut toch wat opschudding als Boro in de zestien wordt aangetrapt . De ref is onverbiddelijk ; strafschop !! Alex neemt deze taak op zich en brengt ons op voorsprong . 1 – 0 . Met deze nipte voorsprong trekken we naar de kleedkamers .

De tweede helft brengt niet veel beterschap , we spelen één van onze zwakste wedstijden .Temse drijft vooral op enthousiasme en blijft er in geloven . Als we dan de laatste twintig minuten ook meermaals de lange bal beginnen te hanteren en achteruit  kruipen neemt het geloof bij Temse nog meer toe . Waar iedereen voor vreesde maar hoopte dat het niet ging gebeuren voltrekt zich in de absolute slotminuut . Wij krijgen de bal niet weg en Jelle brengt tweemaal redding maar moet zich toch gewonnen geven bij een derde poging . 1 – 1 .Volgende vrijdag gaan we op bezoek bij Berchem , één ding is zeker , het zal stukken beter moeten zijn als we daar iets willen halen .

 

City Pirates :

Jelle De Schoenmaeker , Yerai Pollit  ,Badr Ouakil (30’Imrane Achalhi) , Alex Moreira , Levi Ryckaert (53’Ilias El Moukthari)  , Marko Miovic   ,Boro Misovic  , Brent Mantels , Erik Pacheco,  Bill Mogue , Zakaria Kacem (60’ Brent Van De Wyer ), Max Rijsheuvels

Leo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*