Merksem

Nationale Reserven beginnen sterk!

 Nationale Reserven  : Goed begonnen !!

Na een meer dan succesvolle voorbereiding waren we klaar voor onze eerste competitiewedstrijd . De kalendermaker had ons niet eens ver op pad gestuurd . Bestemming : Kapellen om het plaatselijke Cappellen FC partij te geven . De eerste tien minuten was het vooral een aftasten waar  de eventuele mogelijkheden lagen om de tegenstander pijn te doen . Langs beide kanten veel middenveldspel zonder enige dreiging . Na deze studieronde belandt dan toch de bal bij Boro in de zestien , een Kapelse verdediger maakt  een overbodige haakfout en de bal belandt op de stip . Alex schiet hard , via de vingertoppen van de keeper ons op voorsprong . 0 – 1 . Wat kan Cappellen daar tegenover zetten , bij hun eerste voldragen aanval na achttien minuten brengen ze de stand in evenwicht . 1 – 1 . Even wat twijfel maar dat duurt niet lang , in de 25ste minuut stuurt Arne met een dieptepass Boro op weg naar de 1 – 2 . We hebben de wedstrijd onder controle en gaan met deze stand de rust in .

Tijdens de rust is er ongetwijfeld in de Kapelse kleedkamer bijgestuurd , ze komen iets scherper voor de dag . Het is toch wachten tot een tiental minuten voor het einde om de kloof groter te maken . Ilias wordt in het strafschopgebied onderuit geduwd en Alex mag zijn tweede strafschop van de avond nemen . Met een lage schuiver zet hij ons op 1 – 3 . Nog is onze honger niet gestild , in de 85ste minuut zet Brent M. , de andere Brent VDW. op pad op de linkerflank en die vindt Zakaria in de grote rechthoek en de einduitslag staat op het bord . 1 – 4 .Mooie zege en dat proberen we aanstaande vrijdag weer thuis tegen Temse .

City Pirates :

Jelle De Schoenmaeker , Yerai Pollit  ,Badr Ouakil (62’Ilias Bachar) , Alex Moreira , Levi Ryckaert (66’ Bangali Kromah)  , Marko Miovic   ,Boro Misovic  , Brent Mantels , Erik Pacheco (70’ Brent Van De Wyer ), Arne Verboven (46’ Bill Mogue), Zakaria Kacem

Leo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*