Sociaal

CityService: CSR partner van City Pirates (interview)

Vanaf vandaag stellen we elke week een partner van City Pirates voor.

We starten met City Service!

Via City Service hebben we ons zelf kunnen voorstellen bij KMO Insider. Lees het interview hier (artikel)

 

Cityservice is een familiaal schoonmaakbedrijf met een regionale karakter. Door onze stevige basis in Antwerpen zijn wij in staat snel en flexibel in te spelen op de vraag van bedrijven in de regio Antwerpen. Voor al onze diensten “schoonmaak, glasreiniging, vloeronderhoud en klusjesdienst”, werken wij met vaste mensen op vaste werven. Het feit dat ik als zaakvoerder aanspreekpunt ben voor al onze klanten maakt het extra persoonlijk en het investeren in het geluk van onze medewerkers maakt ons uniek in de schoonmaakbranche.

 

“De reden waarom ik voor een partnership met City Pirates heb gekozen is de gelijkwaardigheid en het respect die de jongens en meisjes meekrijgen ongeacht hun kleur, overtuiging en achtergrond. Een dergelijk project draagt positief bij aan de diversiteit van de Antwerpse gemeenschap.

Ik vind dat er meer van dit soort projecten moeten komen. Het is de beste investering die wij nu kunnen doen voor de komende generaties.”

Leer hier meer over CityService: website

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*