Sociaal

City Pirates op Dealdagen

Vandaag waren Linda & Matej uitgenodigd op St. – Jozef Schoten tijdens de Dealdagen.

Met de Dealdagen biedt het JAC in samenwerking met verschillende organisaties een preventieve actie om jongeren met vragen en/of problemen omtrent alcohol en drugs te bereiken. Het is de bedoeling om jongeren te ondersteunen en bewust te maken van de impact van middelengebruik op het dagelijks leven. Jongeren krijgen tijdens deze dag informatie, advies en coaching bij vragen rond drugs en alcohol. Het doel is om jongeren kennis te laten maken met relevante partners uit het jeugd- en welzijnslandschap waar zij zowel met hun vragen en een zinvolle vrijetijdsbesteding terecht kunnen.

Zo werd er onder meer gespeeddate met City Pirates!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*