Eerste Ploeg

City Pirates verliest met 0-2 en degradeert

City Pirates verliest met 0-2 van Eppegem en degradeert naar derde amateurklasse.

Wat een contrast met twee jaar geleden. Toen werd in de laatste seconde van de eindrondewedstrijd de 3-2 gemaakt die ons naar 2de amateurklasse bracht. Ons eerste seizoen in tweede amateurklasse was er één om in te kaderen met een prachtige vierde plaats.

Dit seizoen begonnen we met een sterke bekercampagne die eindigde in Union, maar in de competitie ging het een pak slechter. Uiteindelijk werd het de 14de plaats en een eindronde wedstrijd tegen Eppegem.

De wedstrijd van vandaag toonde het verhaal van het gehele seizoen. Ballen die er vorig jaar blind in vlogen, werden nu gemist en aan de andere kant zit het geluk dan wel mee. Een goedkope vrije trap ging de kruising binnen en een strafschop een paar minuten later sneed de adem volledig af: 0-2. De Pirates probeerden wel nog, maar bij de laatste pass liep het te vaak mis.

City Pirates degradeert dus naar derde amateurklasse.
Proficiat aan Rood Groen KfcEppegem. We hopen met jullie mee dat deze overwinning voldoende was voor behoud.

We wensen onze supporters te bedanken voor de constante steun. Ook al waren de resultaten niet zoals vorig jaar, de Piraten stonden er.

We zijn meer dan een voetbalclub. Onze jeugd met 1100 spelers staat centraal, maar toch is dit een bittere pil.

Volgend jaar zullen we er sterk staan!! 💙💛

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*