Clubleven & Evenementen, Sociaal

City Pirates op bezoek bij My Future Our Society!

Vandaag zijn we aanwezig op My Future Our Society van Fondation P&V Stichting

Onze voorzitter Michel Pradolini vertelt er meer over hoe sport jongeren kan aanzetten tot collectieve actie. Onze maatschappelijk werkers Oscar Coppieters en Yves Kabwe verzorgen in de namiddag een workshop en presentatie voor de aanwezige jongeren.

Authenticiteit, Passie, Respect en Vriendschap: that’s what it’s all about!!

Dit alles kadert in het meerjarenproject “My Future, Our Society” van de Stichting P&V dat jongeren en jongvolwassenen weer wil verzoenen met maatschappelijk engagement en de politiek in de ruime zin, door hen te tonen dat via collectieve actie persoonlijke problemen kunnen opgelost worden of dromen kunnen verwezenlijkt worden. Daarnaast willen ze politieke instellingen responsiever maken voor de problemen en wensen van jongeren.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*