Merksem

Reserven winnen knap van Berchem!!

Vrijdag speelden de reserven hun laatste wedstrijd van het seizoen. Het werd de derby tegen Berchem!

Onder de ploegfoto leest u het verslag van Leo.

Leo, bedankt om terug dit seizoen bij elke wedstrijd een verslag te schrijven!!

 

Nationale Reserven  : Knappe winst tegen Berchem!!

De kalendermakers hadden nooit  kunnen vermoeden dat op de slotdag van onze competitie, het nummer één zijnde Berchem , nog op bezoek moest bij het nummer twee, wij dus. Een bijkomend gegeven was dat de bezoekers mits winst kampioen zouden zijn, als dat niet zou zijn dan maakte Ternesse nog kans op de titel. Twee talentvolle  jonge ploegen proberen in de eerste helft hun stempel te drukken. Wij hebben iets meer balbezit, onze geelzwarte gasten wachten geduldig op hun beurt om toe te slaan. Tijdens de eerste helft zijn de verdedigers aan beide kanten sterker dan de aanvallers zodat we gaan rusten bij een 0 – 0 stand. Toch was het een aangenaam kijkstuk, met één minpuntje Brent VDW moet na twintig minuten noodgedwongen vervangen worden. Eén breukje in de voet, Brent  wij wensen je een spoedig herstel!!

Berchem drukt in het begin van de tweede helft door. Het wil zo snel mogelijk zekerheid. Dat lukt ook nog, in de 52ste minuut komen ze op voorsprong. 0 – 1. Al wat Berchem gezind is ziet de geelzwarten al als kampioen. Wij als geelblauwen willen het seizoen met een zege afsluiten. De wil, karakter en de ploeggeest zijn vanavond aanwezig. Na een dik uur worden we beloond, Yerai zet zich door in het strafschopgebied en de 1 – 1 is een feit. Daar blijft het niet bij. Enkele minuten later, Musa ziet zijn schot gestopt  door  de keeper, Alex pikt de afvallende bal op en Boro rondt de actie af. 2 –  1. Berchem zet nu alles op alles om het tij te keren maar we staan pal en prikken tegen als dat kan. Met nog twintig minuten op de klok krijgen we nog een penalty. Alex klaart de klus. 3 – 1!

Onze bezoekers proberen nog maar achteraan geven we geen krimp. De neutrale toeschouwers hebben een knappe wedstrijd gezien en de teleurstelling bij de Berchemspelers konden we wel begrijpen.

Nog een woordje van dank aan coach, spelers, supporters en alle anderen die ons een warm hart toedragen.

City Pirates :

Kevin Delbaen , Yerai Pollit (75’ Mika Hovhannisyan)  ,Badr Ouakil (60’ Musa Kamara)  , Imrane Achalhi  , Alex Moreira , Brent Van De Wyer (20’Levi Ryckaert)  , Marko Miovic   , ,Boro Misovic , Max Rijsheuvels , Marouane El Khatabi , Brent Mantels

Leo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*