Linkeroever

Wat een seizoen voor onze U13 LO!!

Onze U13 van Linkeroever hebben dit seizoen een huzarenstukje afgeleverd. Zij bleven dit seizoen ongeslagen.
Dit is nog meer bewonderenswaardig aangezien zij ook dit seizoen niet gespaard bleven van trainersperikelen en het ganse seizoen trainingen kregen van diverse interim-trainers of zelfs van hun délégué. Stel je voor welke progressie deze spelers hadden kunnen maken indien zij een gans seizoen geleid zouden zijn geweest door een vaste bekwame trainer.
Voor de winterstop traden zij aan in niveau 1 en speelden zij 14 wedstrijden waarvan zij er 12 wonnen en 2x gelijkspeelden tegen Andalucia. In deze wedstrijden scoorden onze piraten maar liefst 146 keer en kregen slechts 27 doelpunten tegen.
Na de winterstop traden onze piraten aan in niveau 3 en speelden zij 10 wedstrijden van de 14 geprogrammeerde (2 wedstrijden wegens forfait en 2 wedstrijden wegens afgelasting vonden niet plaats).  Zij wonnen 7 wedstrijden en speelden 3x gelijk.  Onze piraten scoorden hierin 59 keer en kregen 30 doelpunten tegen.
Speler Ilias Bouassem kroonde zich zowel voor de winterstop als na de winterstop tot topscorer van de ploeg.  In totaal scoorde hij dit seizoen 73 keer.
Zijn schitterende prestaties worden beloond met een overgang naar de U14 IP ploeg in Merksem!
Dat geldt eveneens voor Dante Koumako, de Kompany van de ploeg, die dankzij zijn prestaties ook de overstap mag maken naar U14IP.
Naast de uitstekende resultaten was er dit seizoen nog één constante bij de U13 van Linkeroever. Luc Van Bogaert stond als afgevaardigde het gehele seizoen altijd klaar voor zijn ploeg. Hij ging uitstekend om met de trainersperikelen, hij steunde de ploeg en hij schreef telkens een knap verslag van de wedstrijd! De stille kracht achter de ploeg.
Bedankt Luc!
Hieronder lees je het laatste verslag van dit seizoen. Een interview met Luc volgt nog.

 U13 CPLO – IKDIEN  FF 5-0

Wat de apotheose van ons seizoen had moeten worden konden we niet verwezenlijken op het voetbalveld.

Onze tegenstrever IKDIEN gaf voor de laatste match van het seizoen forfait.

Hierdoor hebben onze piraten dus 2 weken geleden de competitie afgesloten en slaagden zij erin om dit volledige seizoen ongeslagen te blijven.

Dat verdiend toch wel een speciale vermelding op de website veronderstellen wij! Bovendien zien 2 spelers van het team hun schitterend seizoen bekroond met een promotie naar U14IP te Merksem.

Dikke proficiat voor Dante en Ilias, we wensen hen veel succes en zullen hen zeker missen op Linkeroever!

Volgend seizoen maken onze U13 piraten dus de overstap naar U15.

Deze spelers zorgden dit seizoen voor die enorme prestatie om ongeslagen te blijven :

Batoukaev Khamzat /Beqiray Ardian/ Bouassem Ilias/ Djalauri Giorgy/ Dogbano Pierre/ Gashirahamwe Shakour Raoul/ Hassan Samatar/ Ishaw Crispin Rashed/ Koumako Dante/Mapela Luzol Isaac/ Mireku Jeffrey/ Rahimi Isaak Faisal/ Van Bogaert Niran/ Petri Sonny

Coach : Tahir   Afgevaardigde : Luc

2 Comments

  1. hallo beste mag ik daar kom spelen als het mogelijk is

  2. hallo beste mag ik daar komen spelen als het mogelijk is

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*