Merksem

Reserven winnen op het veld van Sint Lenaerts

 Nationale Reserven  :Nipt maar verdiend !!

Voor onze laatste uitwedstrijd van het seizoen moesten we niet eens zo ver . Sint Lenaarts was de bestemming. Onze jonge bende moest het opnemen tegen een rijpere tegenstander .De eerste vijftien minuten lopen redelijk gelijk opgaand , wij proberen de voetballende oplossing te vinden terwijl de thuisploeg het meer moet hebben van hun fysieke kracht .Als het kwartier gepasseerd is verstuurt  Nick een cross naar de linkerflank . Marouane haalt de achterlijn en zijn harde voorzet wordt aan de tweede paal binnen geplaatst door Jens .0 – 1. Sint Lenaarts moet nu komen en probeert dat ook maar echt gevaarlijk worden ze niet . Wij scheppen nog een paar kansjes en proberen het verstandig uit te spelen . Een onachtzaamheid op een minuut voor de rust geeft de thuisploeg wel de gelegenheid om langszij te komen . 1 – 1 is de ruststand .

Bij het begin van de tweede helft verandert het spelbeeld niet echt .Wij blijven geduldig zoeken , Sint Lenaarts probeert het met de lange bal .Als het uur nadert wordt Boro diep gestuurd en wordt getorpedeerd in het stafschopgebied . Een logische penalty zou het gevolg moeten zijn maar de referee wuift het protest weg . Onze aanvalslust wordt uiteindelijk toch beloond op vijf minuten van het einde . Boro neemt een afgeweerde bal vol op de slof en de uitslag staat op het bord . 1 – 2 .

City Pirates :

Kevin Delbaen , Yerai Pollit(60’Badr Ouakil)  , Jens Muyshondt  , Alex Moreira , Brent Van De Wyer(70’Fathi Mokthari)  , Marko Miovic  , Vince De Rycke  ,Nick Felix (75’Benton De Maeyer) ,Boro Misovic , Max Rijsheuvels , Marouane El Khatabi

Leo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*