Merksem

Zure nederlaag voor de Reserven

Nationale Reserven  : Zure nederlaag !!

Voor onze voorlaatste thuiswedstrijd van dit seizoen kregen we Ternesse op bezoek . De kleurgenoten uit Wommelgem waren de laatste weken aan een stevige opmars bezig in het klassement. Zo dat er voor vanavond nog een heuse topper op het programma stond . Wij als tweede gerangschikte tegen de derde in het klassement . We beginnen met heel veel vuur aan de wedstrijd , na drie minuten verschijnt Boro alleen voor de doelman maar besluit naast . Na pakweg acht minuten wordt er een bal van de lijn geveegd door de Ternessedefensie . Stilaan herpakt Ternesse zich en wanneer rond de twintigste minuut de bal in onze box wordt gedropt komt de bal al dan niet vrijwillig tegen de arm van een verdediger .Strafschop luidt het harde verdict .De eerste mogelijkheid die Ternesse krijgt wordt omgezet  .0 – 1 .Even bekomen van deze opdoffer en dan maar terug ten aanval . Maar afwerken blijft een pijnpunt zodat de bezoekers met een voorsprong de rust ingaan .

We beginnen de tweede  helft met nog meer druk naar voor , toch is het wachten tot de 60ste minuut voordat we op gelijke hoogte komen . Imrane trekt zich op gang op de linkerflank zijn voorzet belandt in een kluts en uiteindelijk kan Boro binnen duwen . Een meer dan verdiende gelijke stand . 1 – 1 . Op dit moment zijn  we de meest scorende ploeg in onze reeks , vanavond komt dit niet tot uiting . Het missen van kansen doet soms pijn aan de ogen. Ternesse rekent vooral op de counter . Op tien minuten van het einde krijgen we een koude douche , na een vrijschop krijgen we de bal moeilijk weg en Ternesse maakt uit zijn tweede kans een tweede doelpunt . 1 – 2 .We zetten nog alles op alles , maar het geluk staat niet aan onze kant .

City Pirates :

Kevin Delbaen , Yerai Pollit(75’Mika Hovhannisyan)  , Jens Muyshondt  , Alex Moreira , Brent Mantels , Brent Van De Wyer(50’Imrane Achalhi )  , Marko Miovic   , Vince De Rycke(77’Ilias El Moukthari)  ,Nick Felix ,Boro Misovic , Max Rijsheuvels , Levi Ryckaert

Leo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*