Merksem

Reserven te sterk voor Vosselaar!

 Nationale Reserven  : Te sterk voor Vosselaar !!

Voor de tweede week op rij richting Kempen , Vosselaar was onze bestemming . De voorbije jaren hadden we het daar altijd al lastig met hun fysiek voetbal . Coach Jurgen had een plan in mekaar gestoken en als iedereen zich daaraan hield zou het moeten lukken om met de zege naar Merksem terug te keren . Op het niet altijd makkelijk bespeelbare veld dringen we direct de thuisploeg terug . De thuiscoach staat zich vanaf de eerste minuut schor te schreeuwen dat het anders moet . Maar wij willen ons spel blijven spelen en de eerste kans komt er in de tiende minuut , Yerai zet zich goed door maar zijn schot strandt op de paal .Vosselaar moet de wet van de sterkste ondergaan en in de 25ste minuut is het Badr die de 0 – 1 op het bord zet na een dieptepass van Yerai . De thuisploeg zet nu iets meer druk maar tot echte kansen komen ze niet , tot in de slotminuut van de eerste helft . Kevin behoedt ons voor een gelijke ruststand door een lage schuiver uit de hoek te halen .

Zoals de vorige week op Turnhout beginnen we weer plat aan de tweede helft . De slordigheden en  foute keuzes  stapelen zich op , de thuisploeg kan er gelukkig niet van profiteren. Na een tiental minuten lijkt het tij zich te keren , Badr brengt de bal vanop de achterlijn heel hoog voor het doel . De thuisdoelman twijfelt maar Jens niet en die trapt van kortbij binnen . 0 – 2 .We zijn terug vertrokken en hebben de situatie weer onder controle .Op het uur onderschept Brent VDW een voorzet en zet zich op kracht door voorbij enkele tegenstanders en maakt het overhoeks af . 0 – 3 .We willen nog meer en in de 67ste minuut zet Achraf spits Boro op pad en die maakt er op zijn manier 0 – 4 van . In de 70ste minuut krijgt de thuisploeg een strafschop en het wordt  1 – 4 . Nog is onze honger niet gestild na een combinatie van Imrane en Jens mag uiteindelijk Nick het afmaken . 1 – 5 . Een oververdiende zege al had het trainersduo van de thuisploeg het daar wel heel moeilijk mee . Volgende vrijdag spelen we thuis tegen Ternesse .

City Pirates :

Kevin Delbaen , Yerai Pollit (65’Imrane Achalhi )  , Jens Muyshondt  , Alex Moreira , Brent Mantels(60’Achraf Guerti) , Brent Van De Wyer , Badr Ouakil (70’Marko Miovic )  , Marouane El Khatabi (65’ Vince De Rycke ) ,Nick Felix ,Boro Misovic , Max Rijsheuvels

Leo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*