Linkeroever

U13 wint op OLVE

U13 SC OLVE  -CPLO  Sterke collectieve prestatie

 

Je hebt voor- en tegenstanders om te spelen op kunstgras, maar op het kunstgrasveld van SC OLVE viel niets aan te merken. Voor jeugdwedstrijden echter toch ideaal vermits vele clubs niet beschikken over grasvelden, die naam waardig. Op een ideaal speelveld, onder een stralende zon en met een officiële scheidsrechter kon de wedstrijd van start gaan.

 

Onze piraten speelden vandaag voor het eerst onder leiding van de nieuwe Coach Tahir. Ze waren dan ook duidelijk gemotiveerd om zich van hun beste kant te laten zien. Onze piraten toonden een geweldige strijdlust maar kregen een sterke tegenstander tegenover zich. Dat hadden ze reeds ondervonden in de heenwedstrijd toen er nipt gewonnen werd met 5-4.  Een doelpuntenfestival zat er ditmaal echter duidelijk niet in.  De verdedigingen van beide teams gaven geen krimp en konden beiden ook rekenen op een sterk sluitstuk, hun doelman. Beide teams hielden elkaar perfect in evenwicht en het was dus geduldig opbouwen en hopen op dat gaatje om te kunnen scoren.  In het tweede kwartier kregen onze piraten toch een licht overwicht wat resulteerde in enkele kansjes en uiteindelijk zou Ilias in de 25e minuut dat gaatje vinden om te kunnen scoren.

 

Na de pauze hetzelfde spelbeeld met wisselende aanvalsgolven en onze doelman Khamzat moest toch enkele keren alles uit zijn kast halen om zijn netten ongeschonden te houden.  Ei zo na werd het dan toch 1-1 toen een schot langsheen de doellijn rolde maar Dante nog net op tijd kon wegwerken.  Het waren echter onze piraten die de score zouden verdubbelen, een mee naar voor opgerukte Jeffrey besloot met een mooi schot in de 42e minuut in doel. Zo gingen we het laatste kwartier in met een 0-2 voorsprong.

De groenwitten van OLVE zetten nu alles op alles en onze doelman Khamzat bleef attent keepen en zorgde met enkele sublieme reddingen dat OLVE niet kon scoren.  Ook de tegenaanvallen van onze piraten werden aan de overzijde onschadelijk gemaakt door een attente doelman.  In de laatste minuut was doelman Khamzat op een schot dan toch verslagen maar Ilias kon met het hoofd toch nog een tegendoelpunt voorkomen.

Een verdiend doelpunt bleef dus uit voor de spelers van OLVE.  Met een sterke collectieve prestatie, onder leiding van onze nieuwe coach, die zijn debuut dus niet miste, haalden onze piraten de zege binnen.  Een sportieve wedstrijd, geleid door een sympathieke en goed leidende scheidsrechter!

 

Spelers : Khamzat – Ardian – Ilias – Giorgy – Shakour – Samatar – Faisal – Dante –

Jeffrey – Sonny – Niran

Doelpunten : 25’ 0-1 Ilias / 42’ 0-2 Jeffrey

Coach : Tahir

Afgevaardigde: Luc

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*