Merksem

Reserven spelen gelijk in Turnhout

 Nationale Reserven  : Gelijk in Turnhout !!

De kalendermakers stuurden ons voor de tweede  keer richting Turnhout . Ditmaal naar het Parkstadion en niet naar het jeugdcomplex . De resultaten van de voorbije weken waren hoopgevend om hier ook een positief resultaat neer te zetten . Vanaf het wedstrijdbegin zijn we de dominante ploeg , enkele malen zijn we dicht bij de openingstreffer maar overhaasting en enkele slordigheden beletten dat . Het is wachten tot het half uur voor die er daadwerkelijk komt . Door de hoge pressing die we uitvoeren komt een Turnhoutse verdediger in de problemen . Jens snoept hem de bal af en plaatst hem mooi in het hoekje . 0 – 1 . Verder uitlopen is er niet bij dus rusten met een krappe voorsprong .

Bij het begin van de tweede helft zijn we de dominantie kwijt , we laten de thuisploeg teveel aan de bal .Waar iedereen voor vreest gebeurt in de 55ste minuut . De thuisspits zet enkele van onze jongens in de wind en maakt het beheerst af . 1 – 1 . Dit lijkt wel de “wake up call “ voor onze jongens . Twee minuten later wordt een kopbal van Boro van de lijn gehaald. We trekken nu nog meer de offensieve kaart en dat geeft  natuurlijk ook mogelijkheden aan Turnhout .Een kwartier voor het einde is het Kevin die gepast tussenbeide moet komen  . We trekken nu alle registers open maar de doelman van Turnhout speelt een knappe partij . Eerst haalt die een knal van Jens uit de linkerbenedenhoek en vijf minuten voor het einde heeft hij een knappe parade in huis op een kopbal van Badr .We keren terug huiswaarts met het besef dat we hier twee punten hebben laten liggen . Een ongeschreven voetbalwet zegt nu eenmaal dat de beste ploeg niet altijd wint . Volgende vrijdag terug richting Kempen ditmaal om Vosselaar partij te geven .

City Pirates :

Kevin Delbaen , Yerai Pollit (70’Marko Miovic )  , Jens Muyshondt  , Alex Moreira , Brent Mantels , Brent Van De Wyer (51’Badr Ouakil)  , Marouane El Khatabi , Achraf Guerti (78’Levi Ryckaert )  , Vince De Rycke  ,Nick Felix ,Boro Misovic (65’ Mika Hovhannisyan )

Leo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*