Merksem

Opgelet: Reorganisatie Bovenbouw!

Dag Pirates,

In samenspraak met onze voorzitter en T2 Serge Flumes versterken we onze teams met nieuwe trainers en een reorganisatie in de jeugdwerking bovenbouw. Hierdoor zetten we een serieuze stap om meer jeugdspelers in ons eerste elftal te krijgen.

Wat verandert er? 

Serge Flumes, onze T2 van de eerste ploeg, zal ondersteunend werken in onder- en middenbouw. Verder promoveren we hem ook tot technisch verantwoordelijke van de bovenbouw.

Tot slot introduceren we ook nieuwe trainers. Zoals visie- en techniektrainers en een loop coördinatietrainer.

Nieuwe Piraten? 

De meeste teams in bovenbouw zullen een andere trainer krijgen. Dit omdat de trainers van teams wisselen of omdat er nieuwe trainers in de club komen. Ik ben nog volop bezig om nieuwe kandidaat trainers aan te spreken. Wie onze nieuwe piraten zijn, is dus voorlopig nog onbekend.

Wat ik al wel prijsgeef, is dat er in de bovenbouw heel wat nieuwigheden zullen ingevoerd worden. En ik alles in het werk zal stellen om de juiste trainer op de juiste plaats in te stellen. Dit in samenwerking met Serge op wiens deskundigheid en ervaring ik alle vertrouwen heb.

Verdere info volgt nog!

Met blauw/gele groeten,

Patrick Lockefeer

TVJO City Pirates

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*