Linkeroever

U13 speelt gelijk

U13 CPLO – Verbr.Zwijndrecht   Billijk gelijkspel

Onze piraten namen het vandaag op tegen de buren uit Zwijndrecht. De wedstrijd startte in een redelijk hoog tempo met een licht overwicht voor Zwijndrecht.  Onze piraten boden echter flink weerstand. De doelmannen werden  in deze beginfase niet echt op de proef gesteld. In de 12de minuut opende Ardian dan toch de score, maar nauwelijks 2 minuten later zorgde slecht uitverdedigen voor de gelijkmaker.  Het 1e kwartier werd afgesloten bij deze stand.

Het 2de kwartier was nauwelijks op gang gefloten of de Zwijndrechtenaren scoorden reeds de 1-2.  Onze piraten waren echter niet aangeslagen en trokken vol goede moed in de aanval en werden al vlug beloond met de gelijkmaker via Ardian.  Langs beide kanten vielen er nu wel kansen, maar de doelmannen bleven hun doel attent verdedigen.  De rust werd alzo bereikt met een 2-2 stand.

Na de pauze trok Zwijndrecht resoluut ten aanval en onze piraten waren eventjes het noorden kwijt en slikten op 2 minuten tijd 2 doelpunten.  Plots stonden ze dus 2-4 achter en nu gingen bij enkele spelers wel even de kopjes naar beneden.  Onder impuls van een hard werkende Ilias en een trefzekere Ardian konden zij toch de aansluitingstreffer scoren in de 41e minuut. Hieruit putten onze piraten nieuwe moed.

In het begin van het laatste kwartier bleven onze piraten voluit moedig strijden en alweer scoorde Ardian de 4-4.  Zwijndrecht was nu op zijn beurt even de pedalen kwijt en de duels werden ook wat harder.  Het was duidelijk dat geen van beide ploegen wilde verliezen.  3 minuten voor tijd scoorde Ardian zijn 5de doelpunt van de wedstrijd, hij kroonde zich hiermede toch wel tot man van de match, en bracht hiermede onze piraten op een 5-4 voorsprong.  Wie dacht dat de zege binnen was had het verkeerd voor want in een laatste slotoffensief scoorde Zwijndrecht, met enige meeval, alsnog de gelijkmaker.  Zo eindigde deze wedstrijd toch nog op een billijk gelijkspel waar iedereen zich mee kon verzoenen.

Spelers : Khamzat – Ardian – Ilias – Giorgy – Pierre – Shakour – Samatar – Crispin – Dante –

Jeffrey – Sonny – Niran

Doelpunten : 12’ 1-0 / 14’ 1-1 // 16’ 1-2 / 18’ 2-2 // 33’ 2-3 / 35’ 2-4 / 41’ 3-4 // 48’ 4-4 /

57’ 5-4 / 59’ 5-5

Coach : Leander

Afgev./Scheids.: Luc

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*