Merksem

Nationale Reserven winnen van Cappellen!

 Nationale Reserven  : Verdiende winst !!

Voor de tweede keer dit seizoen waren we gastheer voor Cappellen. Zowel Cappellen als wij doen het momenteel meer dan goed .Zij stonden op de derde plaats en wij op nummer twee . Dat zou hier best spannend kunnen worden vanavond . Wij starten met een sneltreinvaart en in de tweede minuut komen we op voorsprong .Brent VDW verstuurt een crosspass vanop rechts , Jens laat zijn rechtstreekse tegenstander  ter plaatse en trapt overhoeks binnen . 1 – 0 . Heel lang kunnen we niet van onze voorsprong genieten , in de tiende minuut zetten we te weinig druk op de tegenstander en Cappellen scoort de gelijkmaker met een prachtig afstandsschot . 1 – 1 .We herpakken ons en zetten weer meer druk naar voor en we komen terug aan kansen .Helaas zijn we vanavond weer in hetzelfde bedje ziek als de voorbije weken , we maken de kansen niet af . Dus gaan we rusten bij een gelijke stand .

Ook bij het begin van de tweede helft zijn we de dominerende ploeg . Echter rond het uur lukt het uitverdedigen niet al te best en tegen het spelbeeld in komt Cappellen op voorsprong . 1 – 2 . We hebben nog een half uur om deze scheve situatie recht te zetten . De gelijkmaker komt er redelijk snel , in de 65ste minuut is het Jens die de beslissende pass geeft aan Alex die krachtig uithaalt . 2 – 2. Maar we willen meer en trekken nog meer de aanvalskaart en onze aanvalslust wordt beloond in de 80ste minuut . Na een collectieve aanval is het Boro die de assist geeft aan Jens en die plaats het orgelpunt . 3 – 2 . Nog vijf wedstrijden te gaan waarvan de eerste twee zich afspelen in de Kempen , respectievelijk  in Turnhout en Vosselaar . Altijd lastige tegenstanders .

City Pirates :

Kevin Delbaen , Yerai Pollit (61’ Badr Ouakil )  , Jens Muyshondt  , Alex Moreira (88’ Marko Miovic ) , Brent Mantels ,Max Rijsheuvels, Brent Van De Wyer (47’ Imrane Achalhi) , Marouane El Khatabi , Achraf Guerti (75’ Vince De Rycke ) ,Nick Felix ,Boro Misovic

Leo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*