Merksem

Reserven winnen in het slot!

Nationale Reserven  : Winst in de slotminuut!!

Zoals vorige vrijdag was het ook weer winderig en regenachtig .Hoogstraten was de plaats van bestemming. De ontvangst was zoals gewoonlijk heel hartelijk .Tegen sommige clubs spelen we dit seizoen in onze reeks driemaal tegen mekaar . Dit was match nummer drie en de vorige twee hadden we met verlies afgesloten .Daar moet verandering in komen gezien onze status in de rangschikking  ,  we zouden ook eens graag met de drie punten naar huis gaan .Hoogstraten start met windvoordeel en dat  resulteert al na zes minuten in een voorsprong . Een afstandsschot gedragen door de wind gaat keihard onder de lat binnen . 1 – 0 . Beukend tegen de wind in proberen we op gelijke hoogte te komen. We zijn er enkele malen dichtbij maar de thuisdoelman komt gepast tussenbeide . Ook onze keeper Kevin moet zich een paar keer onderscheiden . We gaan rusten met deze achterstand .

Geloof het of niet , bij het begin van de tweede helft lijkt de wind wat in kracht afgenomen. Als we hier met de drie punten naar huis willen gaan zullen we op ons voetballend en fysiek vermogen beroep moeten doen . We slagen er ook weer in om enkele kansen vakkundig de nek om te wringen . Het is niet door de wind maar door onze betere fysieke paraatheid dat we Hoogstraten achteruit dwingen . Toch is het lang en bang afwachten of zich dat in doelpunten vertaald . Uiteindelijk lukt het dan toch in de 85ste minuut om langszij te komen . Vince bereikt Badr die over de hopeloos grabbelende keeper scoort . 1 – 1 . Dat hadden ze niet meer zien aankomen in Hoogstraten , wij daarentegen zijn op dat moment gelukkig met deze score . Maar Badr is het daar niet mee eens , met nog enkele seconden op de klok krijgt hij de bal toegespeeld van Jens en herhaalt zijn kunstje van vijf minuten vroeger . 1 – 2 . Al wat Pirates gezind is wordt op dat moment half zot van vreugde .Door deze zege blijven we boven in de rangschikking meedraaien . Aanstaande vrijdag de volgende moeilijke opdracht , thuis tegen Cappellen .

City Pirates :

Kevin Delbaen , Yerai Pollit ( 62’ Mika Hovhannisyan) , Jens Muyshondt  , Imrane Achalhi ( 46’ Badr Ouakil ) , Alex Moreira  , Brent Mantels ,Max Rijsheuvels (52’ Vince De Rycke )  , Brent Van De Wyer  , Marouane El Khatabi , Marko Miovic ,Brent Van De Wyer

Leo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*