Merksem

Nationale Reserven winnen met 9-2!!

Nationale Reserven  : Scoren aan de lopende band !!

Op een winderige en regenachtige vrijdagavond waren we gastheer voor de “leeuwkes “ uit Rijkevorsel . Zwarte Leeuw begon uiterst gretig aan de wedstrijd . De eerste tien minuten verlopen gelijk opgaand , niemand die dan kon vermoeden dat we uiteindelijk op een monsterscore zouden uitkomen . De gasten uit Rijkevorsel komen op voorsprong na twaalf minuten na een snel uitgevoerde aanval . 0 – 1 . Op het kwartier zet Nick vanop links voor en Mo staat op de juiste plaats en brengt ons op gelijke hoogte . 1 – 1 . Zwarte leeuw probeert te reageren maar we hebben ze in onze greep en we laten niet meer los . Na dertig minuten begint Sefiani aan een solo en rondt hem succesvol af . 2 – 1 . Vijf minuten later pakt Mo uit met hetzelfde kunstje . 3 – 1 . We zijn niet meer te stoppen . In de 38ste minuut  krult Jens de bal enig mooi vanop rechts aan de tweede paal binnen . 4 – 1 . We krijgen zoveel ruimte dat ook Alex aan een actie begint  en de bezoekende keeper te grazen neemt . 5 – 1 . Als ruststand kan dat tellen .

Boro geeft in het begin van de tweede helft zijn visitekaartje af , in de 48ste minuut na een pass van Jens .6 – 1 . Nauwelijks vier minuten later is het Nick die hem gepast bediend .7 – 1 . We halen nu de voet van het gaspedaal en we geven de bezoekers wat meer ruimte  en worden bijwijlen nonchalant , iedereen wil nu zijn goaltje maken . Zwarte Leeuw blijft ondanks de grote achterstand sportief en in de 80ste minuut scoren ze op een corner . 7 – 2 . In de laatste vijf minuten scoren we nog tweemaal . Eerst Marouane op aangeven van Imrane .8 – 2 .Vervolgens mag Brent VDW de klus helemaal afmaken . 9 – 2 .De volgende vier wedstrijden kondigen zich aan als niet gemakkelijk maar hopelijk geeft deze uitslag ons een boost .

City Pirates :

Kevin Delbaen , Yerai Pollit(46’ Boro Misovic ) ,  Achraf Guerti  , Jens Muyshondt (65’Imrane Achalhi) , Alex Moreira  , Nick Felix , Brent Mantels ,Max Rijsheuvels  , Mohamed Sefiani , Yorgo Van Hove (55’Brent Van De Wyer),Mo El Jattari (55’Marouane El Khatabi )

 

Leo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*