Merksem

Reserven winnen vlot!

 Nationale Reserven  :  Makkelijke zege !!

Uitstekend voetbalweer om onze tegenstander uit Nijlen te ontvangen . Vanaf de allereerste minuut zetten we druk naar voren , de stempel is meteen gezet . Alhoewel na een goede vijf minuten , even twijfel in onze verdediging en Kevin kan met een goede tussenkomst een achterstand vermijden . Terug de focus en blijven voetballen en dat resulteert na tien minuten in een eerste doelpunt . Nick zet uitstekend voor en Sefiani zet er zijn kruin tegen . 1 – 0 . We blijven de aanvallen aan mekaar rijgen maar in de zone van de waarheid scheelt er altijd wel iets . Op het halfuur zijn we er heel dicht bij maar Jens zijn schot strandt op de binnenkant van de paal . Wat we ook proberen we gaan met de 1 – 0 voorsprong rusten .

We beginnen er direct aan , Boro krijgt een mogelijkheid , maar mist . Een minuutje later is het wel prijs  , Yerai schiet een terugkaatser binnen . 2 – 0 . We komen nog meer onder stoom en in de 57ste minuut maakt Boro het wel af na voorbereidend werk van Sefiani en Jens .3 – 0 .Nijlen moet nu helemaal de wet van de sterkste onder gaan . Op het uur waagt Achraf zijn kans met een lage schuiver en de 4 – 0 staat op het bord . Om het helemaal volledig te maken scoren we via Imrane nog een vijfde op één minuut van het einde . 5 – 0. Door deze zege rukken we op nar de tweede plaats in onze reeks .

City Pirates :

Kevin Delbaen , Boro Misovic (80’ Mika Hovhannisyan ), Yerai Pollit (60’ Imrane Achalhi ),  Achraf Guerti  , Jens Muyshondt  , Alex Moreira  , Nick Felix , Brent Mantels ( 65’Steve Oliveira ),Max Rijsheuvels ,Marko Misovic (46’Brent Van De Wyer ) , Mohamed Sefiani

 

Leo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*