Clubleven & Evenementen, Sociaal

8.2 Dance & Rap River Side Studio

Vrijdag is het tijd voor 8.2 @HetPaleis (20u Theaterplein)

Het middelpunt van deze hedendaagse dansproductie onder leiding van Radouan Mriziga is rapmuziek in al zijn vormen: het ritme, de flow, de statements en gebaren, de geschiedenis van de grandmasters tot Kendrick Lamar.

Een groep jonge dansers probeert grip te krijgen op een muziekstijl die generaties overleeft en trends overstijgt door zich telkens opnieuw uit te vinden.

Na de voorstelling van 8.2 kan je terecht voor een afterparty in hetgeluk. Tijdens een showcase komen de jongeren van de RiverSide Studio hun zelfgeschreven beats tot leven rappen. Tot middernacht draait DJames de beste dansplaatjes.

Een ticket voor de voorstelling van 8.2 geeft je de toegang tot de afterparty. Rap zijn is de boodschap.

River Side Studio is een vzw opgericht door jongeren die opgegroeid zijn in de Antwerpse wijk Linkeroever. Het collectief, met rapper Young B als drijvende kracht, creëert samen met City Pirates een warme plek waar jongeren uit zichzelf naartoe komen en creatief aan de slag kunnen.

Een ticket kost 8 euro, of 2 euro aan sociaaltarief

Schedule:

20:00 voorstelling 8.2
21:00 optreden Montell en Bryan
21:30 – 24:00 DJ james

More info:  8.2   & 8.2 Afterparty

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*