Eerste Ploeg

City Pirates wint bij Temse! – met beelden –

Na een evenwichtige eerste helft gingen de Pirates rusten met een 0-1 voorsprong. Fallou Fall leverde na een knappe inspanning de bal aan Moussaoui. Zijn voorzet werd door Van Zantvoort in doel gedevieerd.
Na de rust kwam City Pirates sterker voor de dag. Er werd gestreden voor elke bal en Temse kwam niet tot spelen. Sababti en Moussaoui diepten de voorsprong uit tot 0-3. De Piraten bleven ervoor gaan: Van Zantvoort trapte naast, Moussaoui op de lat en Seiffermann op de keeper.
Toch werd het nog spannend: Temse scoorde tweemaal in de laatste 10 minuten, via Kil en Van Den Heuvel, maar kwam gelukkig niet verder.

Een knappe 2-3 overwinning dus op het veld van de vierde! 💪💪
Zaterdag gaan we voor de 9 op 9 thuis tegen Heur Tongeren

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*