Merksem

Nationale Reserven verliezen zwaar

 Nationale Reserven  : Berchem , een maatje te groot ?

Na een paar weken geen voetbal leek het vrijdagmorgen weer niets te worden . Doch in de loop van de dag werd het alsmaar zachter en tegen de avond stonden we allen paraat om er het beste van te maken tegen en op Berchem . Naar mijn bescheiden mening de beste ploeg van onze reeks . Vanaf de aftrap grijpen ze ons onmiddellijk bij de keel , de man in balbezit word direct onder druk gezet en daar hebben we het behoorlijk lastig mee . We komen er enkele keren uit maar ook niet meer dan dat . Als we een  kwartier ver zijn moeten we de 1 – 0  toestaan , en of dat nog niet genoeg is , drie minuten later hangt nummer twee tegen de touwen . 2 – 0 . De Berchemse storm gaat na die voorsprong wat liggen en we bereiken de rust met deze achterstand .

Bij het begin van de tweede helft lijkt het Berchemse vuur wat geluwd en zijn wij het die het betere spel op de mat leggen . We scheppen enkele halve kansen en mits iets meer geluk hadden we dichterbij kunnen komen .Dat gebeurt helaas niet en na twintig minuten  maakt Berchem de 3 – 0 . Dat hadden we eigenlijk net niet nodig en de hoofdjes van onze jongens gaan naar beneden . In de 70ste minuut krijgen we al dan niet een terechte penalty tegen . 4 – 0.Op een kwartier  van het einde wordt het zelfs  5 – 0 . Gelukkig houden in de eerste plaats Kevin en de paal ons op het einde recht  , anders was het een regelrechte afstraffing geworden .” Accident de parcours “ zullen we maar denken en nu vrijdag er weer volle bak tegenaan thuis tegen medeleider Lyra .

City Pirates :

Kevin Delbaen , Boro Misovic (76’ Mika Hovhannisyan) , Yerai Pollit (70’Imrane Achalhi) , Achraf Guerti (24’ Marouane El Khatabi) , Jens Muyshondt   , Alex Moreira , Nick Felix , Brent Mantels ,Max Rijsheuvels , Manu Nascimento , Gregory Punt (12’Badr Ouakil )

 

Leo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*