Linkeroever

U13 krijgt FF

U13 CPLO-Maria Ter Heide : 5-0 forfait
Het is zaterdagmorgen 10u en er schijnt een stralende zon.  Het gras kleurt wit van de vrieskou maar is perfect bespeelbaar. Voor deze tijd van het jaar echt wel fantastisch voetbalweer. Normaal zou onze wedstrijd nu starten maar jammer genoeg liet Maria Ter Heide gisterenavond weten dat zij forfait gaven.  Voor onze jonge piraten dus wel echt een tegenvaller.  Vooral omdat er gevreesd wordt dat de komende dagen, misschien wel weken, de winter genadeloos gaat toeslaan en voetballen, vooral voor onze jeugdploegen, onmogelijk wordt.
Laat ons hopen dat we hiervan gespaard blijven, want voetballen dat is wat onze piraten willen doen!
Luc

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*