Merksem

Reserven beginnen 2019 uitstekend

 Nationale Reserven  : Goed begin in 2019 !!

De winterstop zat erop , onze eerste wedstrijd in 2019 bracht ons naar de kleurgenoten van Ternesse . In  onze selectie ontbraken enkele vaste waarden maar daar zaten de studies voor heel veel tussen .We hadden er veel zin in ondanks het gure weer  ,  na drie minuten komen we al op voorsprong . Sefiani zet zich door op rechts en Boro tikt de 0 – 1 binnen . Ternesse is even van zijn melk en als minuut tien zich aankondigt wordt het 0 – 2 .Steve stuurt Sefiani diep en Boro omspeelt keurig de keeper . Doorgaan denk je dan maar dan sluipt er enige nonchalance in ons spel en Ternesse manifesteert  zich iets meer maar voor echt groot gevaar zorgen ze niet .

Bij de start van de tweede helft hebben we windvoordeel die ondertussen wat harder  was gaan waaien . We worden alleszins vooruit gestuwd en na drie minuten wordt het  0 – 3 .Een recuperatie van Yerai en Boro scoort zijn derde . Twee minuten later is het Sefiani die een bal recupereert en dit keer is het Jens die de 0 – 4 tegen de touwen trapt. En Ternesse … die proberen maar onze doelman Yens moet één van zijn rustigste wedstrijden ooit beleeft hebben. Tien minuten voor tijd pikt Jens de bal handig mee en met een lob zet hij de forfaitscore op het bord  . 0 – 5 De thuisploeg moet de bittere kelk tot op de bodem ledigen . In de slotminuten scoren Mika en Badr ook hun goaltje Einduitslag 0 – 7 . Niet gaan zweven …  volgende vrijdag thuis bevestigen tegen Sint Lenaarts .

 

City Pirates :

Yens Verheyen , Boro Misovic (52’Badr Ouakil)  , Yerai Pollit , Mohamed Sefiani (60’ Mika Hovhannisyan) , Achraf Guerti  , Jens Muyshondt   , Marouane El Khatabi ,  Brent Van De Wyer , Alex Moreira (62’ Bangali Kromah ), Nick Felix ,Steve Oliveira

 

Leo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*