Clubleven & Evenementen, Eerste Ploeg

Fijne Feestdagen!

Bericht van het bestuur:

Aan alle City Pirates supporters, vrijwilligers en medewerkers.

Wij wensen jullie fantastische en liefdevolle feestdagen en alvast een spetterend 2019!

2018 was voor onze club een waanzinnig jaar met vele prijzen voor onze geliefde club en onze voorzitter. De erkenning doet ons deugd. Sportief haalde onze 1e ploeg een onverwachte 4e plaats in het eindklassement en dat in ons debuutjaar in 2e Amateur.

Helaas loopt het momenteel iets minder. Wij doen dan ook een warme oproep aan al onze sympathisanten om onze club extra te steunen. Het positivisme bij onze supporters wordt zeer gewaardeerd. We zijn bewust dat niet degraderen een heel moeilijke opdracht zal worden, doch we geloven nog steeds dat deze missie kans op slagen heeft.

Na evaluatie blijven we ook bij ons standpunt dat de huidige technische staf de juiste mensen zijn op de juiste plaats. We zullen wat bijsturen om nog efficiënter te kunnen werken maar Yves Van Heurck, Serge Flumens en Mark De Locht blijven aan boord van het Piratenschip. Werken op korte termijn is nooit een prioriteit geweest op deze club en zal het ook nooit worden. Dankbaarheid voor het geleverde werk is dat wel.

Once a pirate, always a pirate
Warme Kerstgroeten
Het bestuur van City Pirates

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*