Eerste Ploeg

City Pirates lijdt zure nederlaag

City Pirates lijdt zure nederlaag tegen Hoogstraten: 1-2.
De Piraten begonnen goed aan de wedstrijd: een vrije trap van Sababti werd door een verdediger van Hoogstraten op de lat de gekopt. Twee minuten later kreeg Sefiani een goede kans, maar de keeper redde sterk. Hoogstraten kon er weinig tegenover brengen, maar na een te korte terugspeelbal mochten de Piraten blij zijn dat de scheids een fout op Roef floot. Het tempo zakte en uiteindelijk kreeg Sefiani nog een goede kans, maar terug stond de keeper scherp te spelen. Rust: 0-0

City Pirates kwam gebeten uit de kleedkamer, maar kwam snel achter. Een vrije trap werd aan de tweede paal binnengekopt. 0-1. De piraten zetten nu alles op alles om snel langs zij te komen en wederom was het kapitein Kwik die voor de gelijkmaker zorgde: 1-1.
Beide ploegen begonnen na gelijkmaker terug wat behoudend te spelen en vijf minuten voor tijd betaalde City Pirates dit cash. Met een afgeweken schot kwam Hoogstraten voor. 1-2! City Pirates probeerde nog. Een bal werd van de lijn gekopt en in het absolute slot werd een schot van Sababti nog gekeerd.
15 op 51 en een 14de plaats is het harde verdikt. De winterstop zal nodig zijn om te herbronnen en in 2019 dertien finales te spelen.
Piraten geven nooit op. Zeker niet met de steun van onze supporters 💙💛

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*