Merksem

Nationale reserven gaan met overwinning de winterstop in

 Nationale Reserven  : Thuiswinst !!

De laatste wedstrijd voor de winterstop . De voorbije drie wedstrijden leverden geen positief resultaat op , dus was het aan ons om die negatieve spiraal te keren .Na Turnhout vorige week kregen we weer bezoek van kempenzonen , namelijk Vosselaar . We hebben nooit een makkelijke tegenstander aan deze ploeg . De aftrap wordt gegeven en nog vooraleer de stadionklok zijn eerste rondje heeft afgewerkt staan we al op voorsprong . Marouane ligt aan de basis , Jens neemt over en Boro staat waar een spits moet staan en de 1 – 0  is een feit . Van een goede start gesproken , we blijven domineren maar de Vosselaarse doelman staat sterk te keepen . Hij verhindert tot driemaal toe dat we verder uitlopen . Vosselaar moet zich beperken tot verdedigen en buiten een halve kans maken ze niets klaar in de eerste helft . Net voor het rustsignaal vindt Sefiani dat we meer verdienen en Boro staat weer op de juiste plaats en we gaan met een 2 – 0 voorsprong rusten .

Er volgt een donderpreek in de bezoekende kleedkamer en dat helpt precies want de kempenzonen komen scherper uit de kleedkamer . We zijn vijf minuten bezig en ze scoren de aansluitingstreffer . 2 – 1 .Beide ploegen krijgen nog enkele mogelijkheden om de stand te veranderen maar uiteindelijk spelen we het verstandig uit en kunnen we met een zege 2018 afsluiten .

City Pirates :

Kevin Delbaen  , Boro Misovic  , Brent Mantels  , Max Rijsheuvels , Yerai Pollit (62’ Ilias El Moukhtari ) Mohamed Sefiani (80’ Marko Misovic) , Achraf Guerti  , Jens Muyshondt (70’ Mika Hovhannisyan) , Kensau Masangu , Marouane El Khatabi , , Gregory Punt (7’ Brent Van De Wyer)

 

Leo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*